Over 16,534,667 people are on fubar.
What are you waiting for?

jyaky39's blog: "iubire"

created on 05/01/2013  |  http://fubar.com/iubire/b353985

o zi perfecta nr 2

                                                                                                                                                            O zi perfecta este ziua in care te trezesti la chemarea dragostei si asculti incontinu , clipa de clipa , o simti indemnandu-te sa razi , sa te bucuri , sa te joci , sa te darui !

                                      Asa se simtea si ea azi , dar fiind singura , cui sa daruie ? Ah , stia , azi isi va  darui numai ei insusi . Azi va fi ziua ei perfecta si va avea grija sa nu o strice nimic .

                                      Intorcandu-se in dormitor observa incantata cum cineva ii anticipase gandurile . Pe pat astepta un superb trandafir rosu ca focul si un biletel roz . Sunt mereu doar la un gand departare de tine , iarta-ma ca m-am rupt din bratele tale , alunga orele cu dragoste si dor ,vreau si eu deseara sa strang in brate un trandafir rosu ca focul ! GHITA .

                                       ... sorbi cu nesat mireasma flori si se prabusi ametita de fericire in pat . Visand cu ochii intredeschisii , lasa dragostea si dorul de mine sa te patrunda , mangaindu-se usor cu trandafirul catifelat . Parfumul o invaluia tandru iar petalele moi imprastiau valuri de fiori peste piele . Cu siguranta GHITA il descantase cu magia dragostei asa cum stia numai el , gandi ... , asa ca lasa trandafirul magic sa-i poarte mangaierile iubitului peste trup .

                                       Sfarcurile vibrara de placere sub atingerea lui usoara , sanii se trasformasera intr-o vioara in dans cu arcusul trandafirului si ea intrepreta maestuos o superba partitura inchinata lui GHITA .

                                       Inceputa in ritmuri de pian pe sanii infiorati trandafirul isi accelera tampoul pe portativul mijlocului ei , desavarsindu-se in note inalte si ritm allegro pe bobocul ei de trandafir .

                                        Floare peste floare , lupta fu lunga si vibranta , iar placerile pe masura frumusetilor ce se inclestara ... finalul perfect , risipindu-se impetuos in valuri de placere , lasa adormita cu trandafirul intre sani ...

                                      Era o amiaza fierbinte cand ... termina cateva trebusoare casnice . Pe sub capotul subtire aruncat neglijent peste trup , simtea chiar cateva proboade de sudoare gadiland-o  in harjoneala lor cu pielea incinsa .

                                      Cum isi promises o zi perfecta , hotara ca e momentul pentru o pauza lunga ... si racoritoare . Din figider ii zambi deochiat un irezistibil cornet de inghetata roz .

                                       Si tu ma doresti , nu- asa ? Ii sopti ea sacrificandu-i deja jumatate din freza creata si cremoasa pe limba fierbinte .

                                       Trezindu-se ca prin farmec din nou in dormitor , ... isi lasa capotul peste cearceafuri si se intinse goala deasupra lui .

                                       Inghetata i se topea intre degete , asteptandu-si sentinta , i-o sopti cu o miscare senzoala , topindu-i de tot varful cret .

                                       Ma simt marinimioasa azi , chiar daca sentinta ta e grea , iti voi face sfarsitul frumos .

                                       Razand , isi inmuie un sfarc in cornet in timp ce un geamat surprins o infiora toata .

                                       Inghetata rece creea o placere neasteptata pielii infierbantate , nerebdatoare , isi ridica sanul la gura si linse cu gemete prelungi sfarcurile delicioase .

                                       Inghetata se terminase de mult cand ... isi sugea mai inebunita ca niciodata un sfarc si isi framanta doritoare cu o mana sexul fierbinte .

                                       Trupul i se unduia agitat , stralucind de sudoare in fierbanteala amiezii , insa ei , cu ochii inchisi si gura inclestata de sani , nu ii mai pasa decat de placerea profunda care crestea din ce in ce mai excitanta .Isi lasa doua degete sa frece grabite sexul in timp ce aproape isi musca sfarcurile tari si rosii .

                                       Coplesita , cateva momente glorioase se simti una cu aerul incins ,si-n stralucirea amiezii , se topi ca o inghetata gemand devorata de placerea orgasmului .

                                       Era ceva ciudat in inima si trupul ei azi , o tandrete si o senzualitate incontrolabile ,coplesitoare .

                                      Acest gand ii lumina zambetul in timp ce-si plimba dusul telefon peste sanii lipiciosi de inghetata .

                                      Ah GHITA , tu chiar ai descantat trandafirul sa ma chinuie fierbantelile toata ziua . Gandul ei fu tulburat de sfarcurile care incepeau sa freamate sub jetul fierbinte . ... izbugni in ras . Rezemandu-se de peretele cabinei , lasa capul pe spate intr-o postura voit sexuala si lasa dusul desupra fetei sa-i taie respiratia , imaginandu-si sarutul iubitului in fiecare strop de apa . Indragostita , il lasa mai departe sa coboare pe gat apoi cu miscari repezi lovi sanii excitati cu jeturile firbinti trimitand valuri de placere in tot trupul dar mai ales intre picioare . Nerebdatoare , nu amana momentul prea mult si curand suspina tremurand cu dusul infipt intre pulpele ei care nu mai stiau sa se inchida sau sa se deschida muscate de mangaierile fluide a dusului . Soldurile ei se miscau fremetic mimand dansul unui act sexual salbatic . Prin aburii grosi trupul ei parea o amazoana luptand neinfricata pentru viata ei ... pentru placerea ei ...

                                       A doua oara intr-o zi , iesea din nou de sub dus cu picioarele tremurande . Zambind satisfacuta se indrepta iar spre dormitor ... timpul zburase si in curand se va apropia seara ... si el .

                                       Ummmmmmm ... GHITA ... totusi mai e timp pentru cateva placeri , izbugnind in ras se lasa sa cada peste pat .

                                        Intoarse privirile spre noptiera de unde ii zambea ispitor un platou plin de fructe ,mere , struguri , banane ... Ummm , banane ...

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
10 years ago
posts
100
views
14,005
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0542 seconds on machine '54'.